Implementace nové regulace pojištovnictní v ČR "Solventnost II" - Fialka, Jiří
Smernica Solventnosť II (SII) bola schválená Radou EÚ a Európskym parlamentom 5.mája 2009. Najlepšiu pripravenosť vykazuje Veľká Británia. Implementácia smernice Solventnosť II do národnej legislatívy a praxe českého poistného trhu. Konzultačné materiály tzv. Consultation Papers k režimu Solventnosť II vydáva CEIOPS.