Správa o makroekonomickom vývoji a vývoji verejných financií SR za 1. polrok 2009 a predikcia vývoja do konca roka
Vývoj makroekonomického prostredia Slovenska. Vývoj verejných financií - štátny rozpočet, ostatné subjekty verejnej správy a mimorozpočtové účty. Odhad salda verejnej správy v Metodike ESA95 na rok 2009. Odhadovaná výška deficitu verejnej správy.