Čo na nás chystajú dane 2010 - Kontelík, Roman
Podpora výskumu a vývoja, úľava na dani z príjmov - zákon č. 185/2009 Z.z. o stimuloch pre výskum a vývoj. Daňové zvýhodnenie pre študentov stredných odborných škôl a odborných učilíšť. Vývoz tovaru. Daňová uznateľnosť úrokov z pôžičiek. Novela zákona o dani z príjmov s účinnosťou od 1.1.2010.