Pojistné aspekty červnové katastrofy letadla Air France - Gáfrik, Jozef
Najväčšia poistná udalosť v dejinách medzinárodnej civilnej leteckej dopravy od roku 2001. Za škody na zdraví osôb a majetku vrátane strateného lietadla ručí spolu 15 poisťovní. Príčiny katastrofy, miera zavinenia a náhrada poistného plnenia. Okolnosti zániku lietadla a hodnota poistného nároku.