Odložená daň z príjmov po zavedení eura - Šlosárová, Anna
Stručné zhrnutie problematiky odloženej dane z príjmov po zavedení eura pri zostavovaní účtovnej závierky podnikateľskej účtovnej jednotky za účtovné obdobie končiace po 1. januári 2009. Ilustračný príklad.