Priority švédského předsednictví v oblasti finančních služeb - Karel, Ondřej
Dňa 1.júĺa 2009 prevzalo Švédsko Predsedníctvo Rady EÚ od Českej republiky. Priority švédskeho predsedníctva sú zamerané na oblasť finančných služieb, konkrétne na poisťovníctvo. Návrh novej smernice na rovnováhu medzi záujmami spotrebiteľa a poskytovateľa služieb. Dôležité otázky boja proti diskriminácií.