Kaizen: více akcí, méně slov - Košturiak, Ján
Kombinácia prístupov plynulého, drobného zlepšovania typu kaizen s radikálnymi inovačnými zmenami ako metóda kakushin alebo kaikaku. Kaizen ako spôsob života a kultúra podniku. Tri piliere kaizen - osobný kaizen, vytváranie vzájomnej dôvery a spolupráca a organizácia systému riešenia problémov v podniku. Ako prebieha kaizen v praxi. Analýza 58 malých a stredných podnikov a 65 veľkých medzinárodných firiem z rôznych priemyselných oblastí.