Zmírnění efektů přírodních katastrof - výzva pro pojišťovnictví - Genillard C., Christopher
Tohtoročné Svetové ekonomické fórum v Davose a hlavná téma, "Zmiernenie efektov prírodných katastrof". Iniciatívy v poisťovníctve a hodnotenie rizika pri živelných pohromách. Technologický vývoj a risk manažment. Implementácia systému "inteligentných" 3D máp.