Inventarizácia majetku a záväzkov - Novotná, Ľudmila
Inventarizácia a zákon o účtovníctve. Inventarizácia a postupy účtovania. Členenie inventarizácií a termíny ich vykonania. Inventúra a inventarizácia. Postup prác pri inventarizácii. Účtovanie inventarizačných rozdielov. Za článkom nasleduje vzor internej smernice na vykonanie inventarizácie.