Sociálně prostorová diferenciace v České republice: implikace pro veřejnou (regionální) politiku - Macešková, Marie
Pojem sociálno- priestorová diferenciácia. Výskum sociálno-priestorovej diferenciácie v Českej republike. Lokálne podmienky ako jedna z príčin sociálno-priestorovej diferenciácie.