Svet individuálnych ponúk, podmienok a poplatkov ponuka pre klientov privátneho bankovníctva je široká. Od termínovaného vkladu po zlato - Škriniar, Pavel, 1979-
Zmeny na kapitálových trhoch v prvom polroku ovplyvnili správanie klientov privátneho bankovníctva. Privátni klienti a priemerná výška spravovaného majetku. Investície a stabilizácia investičných aktív. Zvíťazil termínovaný účet. Zlato, dobrý nástroj na diverzifikáciu rizika. Portfólio služieb privátneho bankovníctva.