<The> competitiveness and comparative advantage of the Slovak and the EU agri-food trade with Russia and Ukraine - Quineti, Artan
Analýza komparatívnych výhod a konkurencieschopnosti obchodu s agropotravinárskymi komoditami Slovenska a EÚ 27 s krajinami Rusko a Ukrajina. Dynamika obchodu.