Vplyv dotácií na základ dane z príjmov po 1.1. 2008 u daňovníkov účtujúcich v podvojnom účtovníctve - Ferienčiková, Anna
Vymedzenie pojmu dotácie podľa zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v z.n.p. Vplyv dotácie na výsledok hospodárenia a úprava základu dane. Ilustračný príklad.