Do banky sa bude chodiť čoraz menej ako banky predchádzajú nespokojnosti klientov s internet bankingom - Škriniar, Pavel, 1979-
Elektronické bankovníctvo ako alternatíva k tradičným bankovým pobočkám. Rozsah služieb aktivovaných cez internet. Elektronické bankovníctvo a bežní klienti. Bezpečnosť a prístup k elektronickej pobočke. Omyly pri prevodoch a zodpovednosť za správnosť údajov.