Prístupy k riešeniu marketingovej komunikácie vo sfére služieb - Majtán, Štefan
Osobitosti marketingovej komunikácie v podnikoch služieb. Poznatky o marketingovej komunikácii vo vybraných podnikoch služieb. Výskyt marketingovej stratégie v podnikoch.