Poučení z krízového vývoje - Košturiak, Ján
Aké sú pozitíva krízy. To, čo je pre niekoho ohrozením, je pre iného príležitosťou. Potreba strategickej pružnosti. Kríza ako súčasť ekonomického vývoja. Očistný účinok krízy. Stručná bilancia krízy. Hlavné otázky pre manažment v období krízy. Dimenzie inovácií v podniku. Ako ďalej po kríze.