Inovace podnikatelských modelů - Johnson, Mark W.
Štruktúra úspešného podnikateľského modelu. Štyri prvky podnikateľského modelu: ponuka hodnoty pre zákazníka, recept na tvorbu zisku, kľúčové zdroje a kľúčové procesy. Kedy je potrebný nový podnikateľský model. Podmienky úspechu.