Utilisation of the direct EU payments in Slovak agriculture after the 2003 Common Agricultural Policy reform - Drenková, Loreta
Analýza a porovnanie priamej podpory EÚ v oblasti poľnohospodárstva za obdobie rokov 2004-2006. V roku 2004 dosiahla výška priamych platieb v SR úroveň 53,1 percenta priemeru EÚ, v roku 2007 sa predpokladá podpora priamych platieb v SR vo výške 70 percent priemeru EÚ za podmienky plného 30-percentného spolufinancovania zo štátneho rozpočtu.