Marketing v době krize - Quelch, John A.
Prispôsobenie nákupného správania zákazníkov podmienkam krízy - vážna výzva pre manažérov predaja. Pochopenie psychológie krízy. Segmenty zákazníkov. Delenie produktov do štyroch kategórií. Manažment investícií do marketingu v období krízy. Osvedčené cesty z krízy. Príprava na oživenie.