Aging of the agricultural workforce in relation to the agricultural labour market - Spěšná, D.
Veková štruktúra pracovníkov v poľnohospodárstve v ČR sa od roku 1989 vyvíja negatívne a v súčasnosti predstavuje závažný demografický problém ohrozujúci možnosti reprodukcie poľnohospodárskej pracovnej sily. Príčiny tejto situácie. Hypotézy o vzťahu medzi agrárnym trhom práce a vekovou štruktúrou poľnohospodárskej pracovnej sily.