Použití neúplných datových souborů ke klasifikaci regionů EU - Odehnal, Jakub
Možné prístupy klasifikácie regiónov. Zdroje dát pre regionálnu analýzu. Metódy doplnenia dát. Popis faktorov použitých pre regionálnu klasifikáciu. Popis použitých dátových súborov. Porovnanie algoritmov pre doplnenie chýbajúcich údajov. Klasifikácia regiónov Európskej únie.