Právna úprava štátnych symbolov v Slovenskej republike - Kukliš, Peter
Právna úprava jednotlivých štátnych symbolov. Používanie štátnych symbolov. Štátna správa v oblasti štátnych symbolov a heraldického registra. Vlajka Európskej únie a symbolika iných subjektov verejnej moci.