Dopravné služby sú integrálnou a neoddeliteľnou súčasťou logistiky - Moravčík, Tomáš
Vplyv dopravných služieb na logistiku. Straty ako dôsledok chýb. Podiel outsourcingu na logistických činnostiach. Vplyv logistiky na dopravné služby. Požiadavky logistiky na dopravné služby. Požiadavka na kvalitu dopravných služieb.