Perpetum mobile v agende personálneho manažéra pracovná mobilita - Uriga, Ján
Pojem pracovná mobilita spája široká verejnosť najčastejšie so sťahovaním za prácou. Mobilita však reprezentuje stav pracovnej sily vo vnútri firmy, za čím sú nábory, odchody zamestnancov, povýšenie alebo prechod na inú pozíciu. Dôležitosť pracovnej mobility. Mobilita vo firmách.