Konference Rail Systems Asia - Bína, Ladislav
V New Delhi v Indii sa konala konferencia, ktorá každoročne prebieha v rôznych ázijských hospodárskych a politických centrách. Heslom tohoročnej konferencie bol udržateľný rast a inovácie. Tematické okruhy boli venované železničným technológiám, financovaniu, novým projektom a účasti súkromného sektora vo financovaní železničných systémov.