Prevod listinnej akcie a odstúpenie od zmluvy o kúpe listinnej akcie - Janáč, Viliam
Uplatnenie práva prevádzajúceho na odstúpenie od zmluvy o kúpe listinnej akcie na meno. Hľadanie riešení problematických situácií, na ktoré zákon jednoznačnú odpoveď nedáva. Základné otázky spojené s prevodom listinnej akcie.