Polemika o ústavnom poriadku a jeho kompatibilite - Herc, Tomáš
Otázky kompatibility ústavného systému. Nesúhlas s právnymi závermi niektorých autorov, vyvodzujúcich existenciu hierarchického vzťahu medzi ústavou a ústavnými zákonmi. Negatívne trendy, ktoré sa premietajú do príjmania ústavných zákonov upravujúcich čiastkové oblasti práva, ako aj príjmania tzv. jednorázových ústavných zákonov.