Faktory ovplyvňujúce konkurencieschopnosť slovenských podnikov - Kádárová, Jaroslava
Faktory konkurencieschopnosti podniku. Definícia inovácie ako rozhodujúceho faktora konkurencieschopnosti. Makroekonomické, politické, právne a sociálne faktory konkurencieschopnosti. Externé vplyvy na konkurencieschopnosť priemyselných podnikov. Interné aspekty konkurencieschopnosti priemyselných podnikov. Vplyv manažmentu na konkurencieschopnosť podniku. Porovnanie starého a nového prístupu k riadeniu podnikov.