Cost management – nástroj efektívneho rozhodovania - Teplická, Katarína
Vymedzenie pojmu manažment nákladov. Význam manažmentu nákladov (cost management). Základná štruktúra manažmentu nákladov podniku.Vývoj druhových nákladov podniku. Klasifikácia nákladov v manažmente nákladov. Pojem optimálne náklady. Moderné prístupy v cost managemente.