Outsourcing v globalizačných procesoch - Jirásková, Soňa
Problematika outsourcingu a offshoringu, moderných nástrojov manažmentu, ktorých používanie je charakteristické pre éru globalizácie. Problém ďalšieho možného vývoja outsourcingu a offshoringu v súvislosti s celosvetovo sa rozširujúcou ekonomickou krízou.