Úroveň kvality podnikateľského prostredia v SR - Andrejkovič, Marek
Hodnotenie stavu podnikateľského prostredia Slovenskej republiky. Pohľad na prekážky podnikania v oblasti legislatívnych a administratívnych bariér, prístupu ku kapitálu a podporným programom, zamestnanosti, vzdelávania, poradenstva a informovanosti.