Cezhraničná spolupráca a jej prínos pre rozvoj regiónov - Pétrová, Rozália
Analýza podnikateľského prostredia v regiónoch Michalovce, Svidník, Snina a doterajšieho stavu cezhraničnej spolupráce s Ukrajinou a Poľskom a možnosti ich vzájomnej spolupráce a ďalšieho rozvoja.