Stav riešenia problematiky pracovnej motivácie v SR A ČR do roku 2008 - Šuteková, Henrieta
Praktická štúdia pracovnej motivácie s konkrétnou aplikáciou na podmienky slovenského trhového hospodárstva. Zmapovanie stavu poznania predmetnej problematiky na Slovensku a v Českej republike do roku 2008. Príspevok je doplnený o výsledky z rôznych vykonaných prieskumov.