[Prípadové štúdie z medzinárodného manažmentu] - Bruothová, Michaela, 1979-
Recenzia na monografiu, ktorá si kladie za cieľ vhodným spôsobom doplniť teoretické východiská medzinárodného manažmentu o pragmatický pohľad na jednotlivé riešené problémy. Opierajúc sa o reálne a aktuálne údaje z medzinárodného podnikateľského prostredia poskytuje možnosť praktickej aplikácie princípov medzinárodného manažmentu.