Distribučný manažment - Loydlová, Miroslava
Recenzia na monografiu z vydavateľstva Daniel Netri v Bratislave s názvom Distribučný manažment. Ide o tretie doplnené vydnie. Je výsledkom práce autorov Ferdinanda Daňa a Pavla Kitu. Publikácia je určená predovšetkým študentom univerzít a vysokých škôl ekonomického zamerania, ale aj iným záujemcom z radov verejnosti, podnikateľom a pracovníkom v oblasti distribúcie, ktorí si chcú doplniť alebo prehĺbiť svoje odborné vedomosti. Kniha je zostavená do jedenástich kapitol v rozsahu 232 strán.