Švédská azylová a migrační politika model téměř ideální - Pošvářová, Jaroslava
Alternatívne spôsoby spolupráce v medzinárodnej politike. Švédska migračná a azylová politika. Migrácia ako téma zahraničnej rozvojovej spolupráce. Migrácia pracovných síl. Perspektívy pre budúcnosť.