Záhorie - Lacika, Ján
Článkom o Záhorí sa začína v časopise Geografia nový seriál, ktorý je zameraný na poznávanie Slovenska. Administratívne začlenenie regiónu, stručný popis o jednotlivých mestách a vidieckych obciach.