Informácia o konaní medzinárodnej vedeckej konferencie Mena, bankovníctvo a finančné trhy 2009 - Pilch, Ctibor, 1957-
Cieľom medzinárodnej vedeckej konferencie bolo vytvoriť platformu na prezentáciu vedeckých poznatkov a praktických skúseností. Konferencia bola zároveň vhodnou príležitosťou na osobné stretnutia a nadviazanie kontaktov odborníkov, ktorí pôsobia v uvedených oblastiach. Konferencia sa uskutočnila v dňoch 22. a 23.októbra 2009 v priestoroch kongresového centra SAV na zámku v Smoleniciach. Konferenciu organizovala Katedra bankovníctva a medzinárodných financií Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave