Rezidenčná suburbanizácia mesta Banská Bystrica a jeho okolia - Vigašová, Daniela
Identifikácia lokalít s rezidenčnou suburbanizáciou v meste B.B. a jeho prímestskej zóne. Na príklade dvoch vybraných lokalít (jedna v rámci administratívnych hraníc mesta a druhá nachádzajúca sa v tesnom zázemí mesta) - tieto sú navzájom porovnávané a vyhodnotené sú výhody a nevýhody bývania v daných lokalitách z hľadiska sociálnych, environmentálnych a dopravných vzťahov a dopadov.