Electronic class solution - Kršjak, Miroslav
Vedenie prednášok a cvičení v pedagogickom procese na univerzitách zahŕňa viacero administratívnych krokov, ktoré zaťažujú učiteľa na úkor samotného učenia. Článok opisuje vznik a využitie softvérového riešenia tohto problému.