Primárna prevencia drogových závislostí na vysokých školách - Dovčiaková, Janka
Drogová prevencia v oblasti školstva. Definícia školskej drogovej prevencie. Drogová prevencia na vysokých školách v Slovenskej republike. Zameranie školy na prevenciu drogových závislostí. Drogová prevencia na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Analýza ankety na tému - Názory študentov k užívaniu drog a k užívateľom drog.