Transferové oceňovanie v teórii a v praxi - Luknárová - Kutišová, Dalila
Filozofia princípu nezávislého vzťahu. Návod na uplatňovanie princípu nezávislého vzťahu v praxi. Analýza faktorov určujúcich porovnateľnosť. Ohodnocovanie jednotlivých a kombinovaných transakcií. Posudzovanie stratových kontrolovaných transakcií. Vplyv štátnej politiky na tvorbu ceny. Vzájomné zápočty. Využitie colného ohodnotenia. Použitie metód transferového oceňovania.