Metody cenových průzkumů - Tóth, Igor
Marketingový výskum, pomocou ktorého je možné odhaliť zákazníkmi vnímanú hodnotu produktu a ich cenovú senzibilitu. Metódy cenovej štúdie. Metóda priameho dotazovania. Van Westendorpov model merania cenovej senzibility. Conjoint analýza. Metóda kompromisu - značka verzus cena.