Krapítek potěšit - Klancová, Kateřina
Marketingové stratégie spoločnosti Sarantis pri profilovaní značky Fino. Základný sortiment spoločnosti - odpadové sáčky, desiatové obaly, alobal a papier na pečenie. Kategória produktov, kde rozhoduje cena. Obalová komunikácia. Využitie televízie pri propagovaní produktov. Stojany v predajniach. Reklama v tlači.