Ježíšku, panáčku
Výsledky výskumu spoločnosti Factum Invenio, ktorý monitoroval správanie spotrebiteľov v období Vianoc v Českej republike. Pätina Čechov očakáva, že tohoročné Vianoce budú skromnejšie. Kríza sa nedotkne výdavkov na jedlo. Vianoce a zmena životného štýlu. Rast záujmu o nákupy so zľavou po Vianociach. Kto inzeruje v decembri. Investície do reklamy v decembri.