Nakladanie s pohľadávkami - Kaletová, Viera
Postúpenie pohľadávky. Faktoring a fortfaiting. Vklady pohľadávok do obchodných spoločností. Kapitalizácia pohľadávky. Zápočet pohľadávok a záväzkov. Odpis pohľadávok. Príklady.