Hypotekárna kríza v USA - Majerníková, Eva
Príčiny vzniku a hlavní vinníci hypotekárnej krízy v USA. Dôsledky krízy. Vplyv americkej hypotekárnej krízy na členské štáty EÚ. Vplyv americkej hypotekárnej krízy na arabské ekonomiky a na ekonomiku SR.