[Černá kniha globalizace] - Lábaj, Martin, 1982-
Recenzia na odbornú knihu, v ktorej autor odkrýva skutočnosti, ktoré bežne človek nevníma. Venuje sa v nej obchodu so zbraňami a jadrovým materiálom, obchodu s drogami, nelegálnej migrácii, porušovaniu duševného vlastníctva, praniu špinavých peňazí a prepletaniu týchto nezákonných činností navzájom.