Interval Estimation in Bayesian Statistics - Kotlebová, Eva
Základný princíp Bayesovskej štatistiky. Cieľ a intervalový odhad v Bayesovskej štatistike. Intervalový odhad priemerných nákladov domácností špecifickej skupiny domácností Slovenska v roku 2005. Bayesovský intervalový odhad časti populácie. Odhad časti domácností s vysokými nákladmi na domácnosť.