Measuring Inflation by Unit Labour Costs - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Definícia extenzívnych indikátorov. Intenzívne indikátory. Meranie inflácie pomocou jednotky nákladov práce. Meranie inflácie na Slovensku. Meranie inflácie v Poľsku.